Agenda en uitgaanstips

Nieuwjaar
1 en 2 januari

In Albanië wordt nieuwjaar maar liefst twee dagen gevierd.

 

 

Zomerdag - Dita e Veres
14 maart

Met dit feest wordt het einde van de winter gevierd, met muziek en vrolijkheid.

Lees verder...

Onze statistieken

Vandaag 65
Deze week 65
Deze maand 2611
Sinds 11-2008 833715

Cursussen op CD-ROM 

 

Met een cursus op cd-rom heeft u een zelfstudiecursus met veel interactie. Niet langer hoeft u de antwoorden in een schriftje te schrijven om deze vervolgens te controleren aan de hand van de uitwerking achter in het boek. Met een druk op de knop controleert u uw antwoorden. Vrijwel alle curussen op cd-rom zijn voorzien van geluidsmateriaal waardoor u ook de uitspraak goed leert.

 

 

 

Talk Now! - AlbaneesEurotalk
Talk Now, Albanees voor beginners
Voor de absolute beginner. Wilt u snel de basisbeginselen van de Albanese taal leren? Dat kan met de cursus op cd-rom van Talk Now. Deze interactieve cursus, beschikbaar op cd-Rom voor zowel PC als Mac, stelt u in staat om thuis de basis van het Albanees te leren. Stap voor stap leert u diverse Albanese woorden en zinnen, ook de uitspraak wordt behandeld. Deze cursus behandelt verschillende onderwerpen, waaronder alledaagse Albanese woorden, zinnen, eten & drinken, tijd, en meer. U heeft de mogelijkheid om uw uitspraak te vergelijken door gebruik te maken van de opnamefaciliteit en deze te vergelijken met die van inwoners uit het land. De interactieve aard van de cursus zorgt voor directe reactie op elke keuze die u maakt. Daarnaast zijn er tests beschikbaar voor zowel beginners als gevorderden, waarmee u uw kennis kunt testen en vorderingen kunt controleren.
Te verkrijgen via webwinkels zoals Bol.com of Amazon.nl

 

 

 

 

The Ling AppThe Ling App
App voor smartphone of tablet
The Ling App kan je helpen Albanees te leren op dezelfde manier als wanneer je daadwerkelijk in het land zou zijn! Met de lesplannen die dezelfde ervaring geven ls een computerspel is het hele taalleerproces nog leuker geworden. Je kunt zelfs je eigen vooruitgang bijhouden door quizzen te doen. Maar de beste functie is misschien wel de interactieve AI-chatbot van de app die echte gesprekken kan simuleren om je te helpen je taalvaardigheden te oefenen. Er zijn veel taal-apps op de markt, maar wat Ling onderscheidt is de focus op praktische woordenschat, zinnen en uitdrukkingen die je kunt gebruiken in alledaagse gesprekken met de plaatselijke bevolking..
Gratis te downloaden in de App-store.
Er bestaat een betaalde versie met meer mogelijkheden.


 
2024 Harmen Schoonekamp | Contact | Talennet | Sitemap..

Citaat van de dag

"Ik kan werkelijk niet geloven dat dezelfde God die ons heeft begiftigd met gevoel, rede en intellect, de bedoeling had dat wij deze niet zouden gebruiken.
Nuk ndihem i detyruar të besoj se vetë Zoti që na ka dhënë shqisat, arësyen dhe zgjuarsinë, pretendon që të mos i përdorim. "
- Galileo Galilei -
(1564-1642)

Snelkoppelingen en mededelingen

Neem contact op

E-mail