Agenda en uitgaanstips

19 oktober

Moeder Teresadag - (Dita e Nënë Terezës)

 

Onafhankelijkheidsdag - Dita e Pavarësisë
28 november

Lees verder...

Onze statistieken

Vandaag 155
Deze week 512
Deze maand 3188
Sinds 11-2008 736397

Het menselijk lichaam - Trupi i njeriut
 

hoofd kokë
haar flokë
oog sy
neus hundë
oor vesh
mond gojë
tand dhëmb
tong gjuhë
nek qafë
arm krah
hand dorë
vinger dorë
been këmbë
knie gju
voet këmbë
tepel thith
buik bark
rug shpinë
navel kërthizë
penis penis
vagina vagina
hersenen tru
hart zemër
maag stohah, stomak
lever mëlçi
nieren veshkë  2022 Harmen Schoonekamp | Contact | Talennet | Sitemap..

Citaat van de dag

" Er zijn drie soorten leugens: leugens, verdomde leugens en statistiek.
Ka tre lloj gënjeshtrash: gënjeshtra, gënjeshtra të ndyra dhe statistika. "
- Benjamin Disraeli -
(1804-1881)