Agenda en uitgaanstips

19 oktober

Moeder Teresadag - (Dita e Nënë Terezës)

 

Onafhankelijkheidsdag - Dita e Pavarësisë
28 november

Lees verder...

Onze statistieken

Vandaag 31
Deze week 221
Deze maand 496
Sinds 11-2008 773409

De dagen van de week - Ditët e javës
 

 

dag ditë
week javë
maandag e hënë
dinsdag e martë
woensdag e mërkurë
donderdag e ënjte
vrijdag e premte
zaterdag e shtunë
zondag e diel

 

 
  2022 Harmen Schoonekamp | Contact | Talennet | Sitemap..

Citaat van de dag

"De wereld is een toneelstuk en alle mannen en vrouwen zijn acteurs.
E gjithë bota është një skenë ku gratë dhe burrat janë thjesht lojtarë. "
- William Shakespeare -
(1564-1616)