Agenda en uitgaanstips

19 oktober

Moeder Teresadag - (Dita e Nënë Terezës)

 

Onafhankelijkheidsdag - Dita e Pavarësisë
28 november

Lees verder...

Onze statistieken

Vandaag 159
Deze week 516
Deze maand 3192
Sinds 11-2008 736401

Begroetingen - Përshëndetje
 

 

 

Hallo C’kemi
Hoi Hej
Goedendag Mirëdita
Goedemorgen Mirëmëngjes
Goedenavond Mirëmbrëma
Goedenacht Natën e mirë
Welkom Mirësevini
Hoe heet je? Si e ke emrin?
Ik heet... Emri im është…
Aangenaam kennis te maken Gëzohem që u takuam.

 

 
  2022 Harmen Schoonekamp | Contact | Talennet | Sitemap..

Citaat van de dag

" Er zijn drie soorten leugens: leugens, verdomde leugens en statistiek.
Ka tre lloj gënjeshtrash: gënjeshtra, gënjeshtra të ndyra dhe statistika. "
- Benjamin Disraeli -
(1804-1881)