Agenda en uitgaanstips

19 oktober

Moeder Teresadag - (Dita e Nënë Terezës)

Lees verder...

Onze statistieken

Vandaag 237
Deze week 1133
Deze maand 2580
Sinds 11-2008 600955

Scheiding - Divorc
 

ex-man ish-burri
ex-vrouw ish-gruaja
Ik haat je! Të urrej!
Ik jou ook! Edhe une te urrej!
advocaat avokat
inboedelverdeling shpërndarja e pasurisë
omgangsregeling marrëveshja e vizitave
alimentatie pagesa për ushqim
voogdij kujdestari

 

 

 
Citaat van de dag

"Het zijn de oudste woorden, -ja- en -nee-, die de meeste aandacht vereisen.
Fjalët më të vjetra dhe më të shkurtra –po- dhe -jo- – janë ato që kërkojnë gjykim më shumë. "
- Pythagoras -
(570-495 v. Chr.)

Advertenties

Ook adverteren op deze pagina?

E-mail