Agenda en uitgaanstips

19 oktober

Moeder Teresadag - (Dita e Nënë Terezës)

Lees verder...

Onze statistieken

Vandaag 116
Deze week 386
Deze maand 2474
Sinds 11-2008 589414

Afscheid nemen - Lamtumirat
 

tot ziens mirupafshim 
dag cao
vaarwel lamtumirë
goede reis udhë e mbarë
tot straks shihemi më vonë
tot morgen Shihemi nesër
tot volgende week Shihemi javën e ardhshme
tot volgende maand Shihemi muajin e ardhshëm
tot volgend jaar Shihemi vitin e ardhshëm
Ik hoop dat we elkaar ooit weer zien. Shpresoj të shihemi përsëri ndonjë ditë
Het was leuk je gekend te hebben. Ishte kënaqësi ju u njohëm.
Ik wens je het beste voor je verdere leven. Ju uroj gjithë të mirat për jetën tuaj.
Ik zal je mijn adres geven. Do t’ju jap adresën time?
Mag ik jouw adres hebben? A mund të më jepni adresën tuaj?
Ik zal je schrijven. Do t’ju shkruaj një letër.

 

 
Citaat van de dag

"Ik kan werkelijk niet geloven dat dezelfde God die ons heeft begiftigd met gevoel, rede en intellect, de bedoeling had dat wij deze niet zouden gebruiken.
Nuk ndihem i detyruar të besoj se vetë Zoti që na ka dhënë shqisat, arësyen dhe zgjuarsinë, pretendon që të mos i përdorim. "
- Galileo Galilei -
(1564-1642)

Advertenties

Ook adverteren op deze pagina?

E-mail